Nad modelkou Taťánou Kuchařovou (37) se stahují mračna. Průběh soudního sporu, který vede s exmanželem Ondřejem Brzobohatým (42), naznačuje, že verdikt padne ve prospěch hudebníka.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
A že o něm Taťána šířila pomluvy a teď jí hrozí 100-tisícová pokuta ? Jako ale konkrétně ona zrealizovala, aby se ty tzv. pomluvy o něm dostaly do bulváru ? Jak je vlastně ona veřejně rozšířila ? Podle dostupných info to chtěla, ale média ji v tom neuposlechla. Takže na její popud se to veřejně nerozšířilo. Zůstalo to jen při jejím chtění - při pokusu, který nevyšel. Zato by neměla být právně trestána. Neboť ona v podstatě ty „pomluvy“ veřejně nerozšířila..
Pokud mám správné info, Ondřej dal povolení k šíření tohoto tématu a „pomluv o něm“ do bulváru. V podstatě se to rozšířilo až poté, co média dostala od něj souhlas. Tak kdo vlastně je v reálu zodpovědný za šíření těch „pomluv“? Ne náhodou Ondřej ? Bez jeho souhlasu by média asi nic veřejně nešířila !! A teď zveřejnění „pomluv“ hází na Táňu a chce po ní velké finanční odškodnění ? Její ale to zveřejnění pomluv nevyšlo ! Zato jemu ano ! A ví on, proč dal souhlas ke zveřejnění.. Myslím, že mu jde hlavně o peníze od ní v podobě velké fin pokuty a pak ji chce také veřejně zdehonestovat jako lhářku. Nedústojné.. On ji podle dostupných info vesele podváděl v manželství. Takovému věřit, že bude vždy pravdomluvný ? Co když Táťána má ve všem pravdu ohledně tohoto tématu ?
Mám z toho pocit, že soudce se cítí osobně dotčen, že Taťána nechodí na ta soudní jednání. Z toho mi přijde logické, že se přiklonil na stranu Ondřeje a výsledek - zpochybnil věrohodnost jejích svědků a kompletně Taťánu odsoudil.. Co když ale ona tam nechodí proto, že se cítí psychicky i fyzicky špatně v blízkosti Ondřeje ? Poté, co s ním všechno zažila. Stává se, bych se tomu nedivila. A není povinna o tom veřejně mluvit..
Já bych si nedovolila tvrdit bez kompletních dúkazů, že ona lhala ve všem, co uvedla o manželovi v církevní žalobě. Soudce ale dobře ví, že pokud nemá Táňa kamerové záznamy z jejich intimního života, těžko může dokázat její slova o tom, že manžel po ní vyžadoval sex jako žena. Když tohle Ondřej popírá - je to pak jen slovo proti slovu a na soudci zůstává, na kterou stranu se přikloní.. Ohledně té plodnosti – vypadá,, že stále nic. 3 manželství a žádné dítě. To je realita.. A ohledně jeho záliby hrát si na ženu - tam jsou dúkazy, to ho moc baví. Už jen tato jeho dokázaná záliba může být důvodem pro jednu manželku na rozvod. Možná ta záliba Táni nevadila na začátku, až časem začala jít na nervy.. Které manželce vydrží do konce života její láska a zamilovanost do muže, který se dlouhodobě předvádí v ženských hadrech, make-upu a hraje si nadšeně na ženskou ? Možná nějaké světici, ale těch moc asi nebude..
Myslím, že ať si už Brzobohatý liboval v jakýchkoliv odchylkách, blondýna to věděla od počátku vztahu. Důkazem jsou jejich společné aktivity nejenom v reklamě, různých projektech, ale hlavně se osobně účastnila párty, kde byl Brzobohatý převlečen a ona také outfit přizpůsobila tématu. Jejich společné fotky jsou plné úsměvů bez náznaku jakéhokoliv znechucení ze strany blondýny. Nikdo jí nenutil být po celou dobu aktivní...to z jejich úst zaznívalo, že do dítěte se zatím nehrne... navíc: od začátku to byla ona, což se prokázalo, že měla snaha veřejně dehonestovat a znemožnit Brzobohatého, když tlačila na zveřejnění jejich soukromí podle a nemorálně v mediích. Než se provalila její duševní absence morálky, na veřejnosti vystupovala jako plačka, ublížená žena, která vlastně po celou dobu trpěla.
Ať už vedli tito dva jakýkoliv v soukromý život, po nějaký ten rok vztahu a manželství byli na to dva, dospělí a svéprávný. Kdykoliv mohla odejít, do manželství vstupovala dobrovolně a cesta , kterou se vydala hloupě, mstivě a navíc, všechno založila na podrazech a lži nebyla jak lidsky, tak morálně správná.
Co očekávala ? Že na tvář, která kdysi někde vyhrála , bude lámat zeď podrazem a lží ? Jak se říká a neplatí to jenom v politice: pravda a láska zvítězí nad lží a nenávistí.
Ať to soud už ukončí, měli by dostat nějaký trest za zneuctění boží svátosti v kostele, misku bych vyloučila z církve a toho šaška je mu bych řekla když se tak rád ženíte jezděte si do Las Vegas a nelezte do kostela když tomu nerozumíte.
Lidí, kteří se poprvé berou v kostele, a následně se rozvádějí a znovu berou, je strašně moc. Někdo se anulací zabývá, někdo ne, je na každém, jak se s tou situací srovná. Nemyslím, že je namístě chtít trestat lidi za to, že nejsou dokonalí, a nejsou třeba schopni setrvat navěky v manželství. Svět už je jinde.
Nabízí se příklad známé herečky, která se po prvním sňatku v kostele vdávala, a taky rozváděla, dokonce ještě dvakrát. A nikoho to nepobuřovalo.
Jak se ale předvedli oba “duchovní” pánové, kteří byli Kuchařové nápomocni, rozhodně v pořádku není.
Jeden vystupuje v bulváru!, aby tam vykládal své nedoložitelné výroky a domněnky o tom, že a proč je podle něj sňatek neplaný. Což ale není vůbec předmětem tohoto sporu. Navíc ta anulace se přece týká jen těch určitých osob, a veřejnosti do toho nic není.
A korunoval to tím, že ty žvásty, nejen žádost k církvi, ale i další osočení, NĚJAK pronikly na veřejnost. Tím se naprosto znevěrohodnil. Protože jako účastník celé maškarády to nepochybně sledoval, a moc dobře ví, že Kuchařová je nejen původcem, ale že novináře, a nejen Procházku, sama oslovovala, nutila k zveřejnění, ba přímo popoháněla, a stěžovala si, že Blesk je hloupý, když mohl mít exkluzivitu, atd.
Další absurdností byl jeho výrok, že Procházka měl podepsanou mlčenlivost. To měl. Ale týkala se propagace parfému. Naopak v těch dalších věcech ho opakovaně úkolovala.
Takže lhaní, mlžení, zavádění jinam.
A ten církevní právník? Ten se přímo podílel na strategii, jak a kdy vše vynést na veřejnost, jak to dávkovat, a hlavně, aby stopy nevedly k Táně. To “vše” byla kupa výmyslů chorobné ženské, s cílem dehonestovat člověka, a v tomto případě i profesně zničit.
A když došlo na lámání chleba, “ Já nic, já muzikant, to všechno chtěla paní Kuchařová. Já jsem nic neprošetřoval.”
Že cílem toho komplotu bylo zničit jinému člověku život, to toho pána nijak nezajímalo.
Pro takového člověka mám jenom pohrdání. A právě tímhle by se církev měla zabývat.
Ponížení pro oba, brát se v kostele a pak? Předvádět toto a to se považují za inteligentní elitu národa!!! (???)
Duševně jsou na tom lépe i ty méně inteligentní…
Ten spor vede dál a dál, jen Brzobohatý, co tím sleduje nevím, o co mu jde, každou chvíli doprovází nějakou ženu, nehty vždy pečlivě nalakované a on chce vyhrát, a co? Už dávno prohrál! Měl by mu to někdo říct, muži si nehty nelakují, ubožák! A jestli to uvádí, jako jeho úchylku, pak je úchyl!
Dál a dál? Samozřejmě, že ten spor vede Brzobohatý. Dal ji k soudu pro pomluvu, měl by ho v půlce přerušit? A to proto, že tam zazněly důkazy, jaká je Kuchařová zákeřná, prolhaná a až nemravná osoba, a že se vám to nelíbí poslouchat a číst?
Vztekáte se marně. Kuchařová prohrála, a je už úplně jedno, jestli bude platit i penězi.
A vám se zdá normální, co on předvádí? Nevím, která žena by s tou jeho odchylkou od normálu chtěla žít? Abych lezla "chlapovi pod sukně", k tomu jsem ještě nedospěla.Osobně bych v něm chlapa neviděla a bylo by mi jedno, že je údajně sexuálně OK! Mamánek, možná si ho mamča strojila jako holčičku . Ale jsem už stará a nerozumím těmto "trendům!