Mrazivé svědectví kamaráda Gotta: O slzách umírajícího zpěváka | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 16. června 2025

Svátek slaví Zbyněk, zítra Adolf

Mrazivé svědectví kamaráda Gotta: O slzách umírajícího zpěváka

Mecenáš a podnikatel Jiří George Suchánek (83) patřil mezi velmi dobré přátele Karla Gotta (†80). V emotivním rozhovoru zavzpomínal na své poslední setkání s legendárním zpěvákem.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

bella.
06. 06. 2025 23:48

Gott bydlel na Proseku, jak jinak, než levěji a přes kamaráda v domě s terasou.
Nad jeho vilkou v ul. Nad Bertramkou byla umístěna obrovská plachta, která byla vidět z Petřína, ale i z letadel a bylo tam obrovskými písmeny Gott My Life - reklama na výstavu na lodi.
Na lodi byla výstava z jeho života, a protože kotvení mělo jiná pravidla , byla ta výstava v podstatě zadarmo, nic moc neplatil za místo.
Měla jsem možnost tam být, resp. musela jsem přijmout pozvání , viděla jsem Ivanu oblečenou v sukni od Vietnamců ( jak vidím nějaký hadr říkám, že je od Vietnamců ) , bylo vedro, byl to poslední den a Gott tam dával autogramy. Stála jsem chvíli u nich, nebavilo mě to, vyreklamovala jsem se z toho šikovně a šla jsem pryč.
Ta Ivana je hrozná. On, starý člověk tam seděl v saku , v lodi bylo nedýchatelno a ona mu tam cpala a dirigovala lidi .Tohle dělala i na koncertech.Tehdy ještě mladá se dělala důležitá, kdo smí a nesmí za mistrem pro podpis.
Gotta jsem nikdy neměla ráda, byl to slizoun, ale neměli mu říkat, že zemře!
-------

selka
06. 06. 2025 22:34

Pro Uživatel_75643
V té době rekonstruoval dům Nad Bertramkou, a přechodně bydlel v luxusním bytě

Uživatel_75643
06. 06. 2025 16:17

Udivuje mě, že Karel Gott bydlel na Proseku a v domě s výtahem, tedy ve vícepatrovém domě.

Kontakty

• Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.