Jeden z nejočekávanějších zápasů galavečera Clash 12 dopadl dle očekávání. Asi nikdo nepochyboval, že sedmadvacetiletý youtuber skolí bývalého televizního magnáta Jaromíra Soukupa (56).Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Tento zápas byl už dopředu prohraný.Pan Soukup jak všichni víme, je ve velmi špatném psychickém stavu. I vzhledově vypadá velmi unaveně. Co si chce dokázat, co to je za sport nechat se mlátit,pouze si ubližuje.Je mi ho líto.🤦😢
Nebudu zde polemizovat, zda jsou, nebo nejsou takové zápasy etické či ne.. každopádně se říká, co není zakázáno, je povoleno.
Nevím, co si pořád Soukup dokazuje, ale každý kdo nastoupí do takových zápasů si musí uvědomit následky. Navíc, když nejsou žádné věkové kategorie... mimochodem, co jsou to vůbec za lidi, když mají potřebu si dokazovat sílu ve hře bez pravidel. Bít se a zmlátit druhého do bezvědomí je přinejmenším na psychiatra...
Tak MD si hrubě kope do bezbranné oběti, ležící na zemi, zmlátí jako divá zrúda toho Jaromíra, způsobí mu vážná zdravotní poškození a pisálek to tady nazve - „Mirek D. si ho vzal do parády..“ Jaký blahosklonný popis záludného fyzického útoku na bezbranného člověka ! No, pokud autor článku jednou zažije něco podobného, co tam tehdy Jaromír S. schytal od jednoho agresivního zbabělce, pak v krvácejícím a poloomdletém stavu si může pisálek vzpomenout cestou do nemocnice, že si ho jen někdo vzal do parády ! Nic víc.. Agresor Mirek nebyl za ten hnusný čin nijak potrestán, ale panu Jaromírovi jdou nyní odebrat jeho dcerku.. Hnus, žádná spravedlnost ! JS se teď ale divím, že má potřebu se nechávat mlátit na tom primitivním Clash. Při jeho vzdělání a prac. životopise bys mohl takovou blbinu snad odpustit. Osobně bych tuto hrubou „zábavu“ kompletně zrušila. Je to hlavně o poškozování těl chlapů. Údery na obličej a hlavu jsou obzvláště nebezpečné. Někteří muži si ale zřejmě neváží vlastního zdraví. A hrubiáni sadističtí zase jako diváci se na takových akcích vyžívají. Nelíbí se mi to..
To je mi líto. Soukup prohrává na všech frontách. Do takového zápasu měl jít ve skvělé psychické kondici, což rozhodně nebyl. Snad si to moc nebere. Clash je jenom zábava.