Ani s přibývajícím věkem se nebojí odhalit křivky v plavkách a sdílet je se světem. Moderátorka Lucie Borhyová (46), operní pěvkyně Andrea Tögel Kalivodová (46) a herečka Veronika Žilková (62) jsou živoucím důkazem, že i ve zralém věku lze vypadat výborně.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Dodnes jsem nevěděla, že jeden z projevů rozdávání lásky lidem je předvádět na netu své téměř nahé 62-leté tělo v bikinách typu – spodní prádlo. Už to vím.. Pokud jsem dobře pochopila tu větu p. Veroniky o rozdávání lásky, závěr pro mě z toho zní - Když nemám potřebu mraštit do bulváru pro veřejnost svou nahotu v bikinách, značí to, že nemám k sobě lásku a proto ji nemůžu rozdávat dál.. Novinka pro mě, abych si ji pamatovala.. Co by na tu úvahu ale řekli např. ty obětavé jeptišky, které denně v tichosti pečují o nejpostiženější a nemají potřebu předvádět se v mini-plavkách na netu ? Nemají proto v sobě lásku ? A nerozdávají ji ? No hlavně, že ji p. Veronika rozdává.. Tá věta o lásce je hezká, ale použít ji v souvise s předváděním své nahoty veřejnosti jako omluvu, - se nehodí, podle mě. Paní chodí momentálně se ženatým chlapem, pokud vím. Ten má za sebou i kvúli ní rozbité manželství.. Ale nevadí, že.. Ona by neublížila nikomu, jak jinak.. Je to ženská přeplněná láskou, až ta love vystřeluje z ní. Proto se stane, že madam vyhodí nahou nožisko z šatů hoře pod stůl na akci Muž roku 2024. A předvede v plné kráse nahou spodní končetinu v bulváru ! Třeba se ta love v ní se už neuměla ovládat, potřebovala si trochu zaskotačit. Nutno mít pochopení pro vitální herečku a nezapomínat, že je vzorem a inspirací pro všechny dámské ročníky ! No konec srandy - Vystrčila tu nohu jako barová babizna, co chce rajcovat muže. Vulgární mi to přišlo. V jejím věku tohle dělat - prostě nemá v sobě asi stud.. A plete si lásku s sex. chtíčem. Její filozofie – nic pro mě. Nechci a nebudu se chovat jako ona, když mi bude tolik, co jí dnes. Pokud dožiji..
Viz foto č. 2 ve fotogalérce pod článkem :
zdroj - ahaonline.cz/clanek/zhave-drby/217163/pro-me-je-on-muz-s-velkym-m-rika-zilkova-holomace-nemyslela.html